Beste familie Beker,

Wij verbleven van 1 juni t/m 16 Juni 2019 in het appartement Moosbeer. Het ontvangst wat erg welkom omdat Helma aanwezig was voor een weekend , nog bedankt voor de douche stoel top 👍 wij zijn met mijn ouders en ik hun zoon voor twee weken in het mooie Brixen im tal , mijn broer en zijn vriendin zitten hier op de camping naast het appartement.
Het appartement is  mooi ingericht en er ontbreekt je aan niets , fijne beden en mooie douche , wij hebben twee mooie weken gehad het was ook elke dag rond de 27 Graden  👍👍🌞🌞
Vele mooie trips gemaakt en onwijs genoten van dit mooie land en natuur bedankt en komen zeker een keer terug .
Met vriendelijke groeten ,
Fam Moolenbeek uit Hilversum

-


Het was een super week in een fijn verblijf.
Je had gelijk m.b.t. Zondag tot zondag verblijf. De laatste ski dag is super relaxed en het is veel minder druk op de wegen. Zeker voor herhaling vatbaar.

12-2-2018 -


Na een voorspoedige reis zijn we weer in Brixen. Wat een plaatje bij het binnenrijden .. al die sneeuw.

En daarna de verrassing in het Beerenhaus. Wat is het allemaal mooi geworden. Jullie hebben echt eer van je werk.

Wij gaan er deze week weer heerlijk van genieten.

27-1-2019 -


Het was een super week in een fijn verblijf.
Je had gelijk m.b.t. Zondag tot zondag verblijf. De laatste ski dag is super relaxed en het is veel minder druk op de wegen. Zeker voor herhaling vatbaar.

12-2-2018 -


Thank you for excelent apartment House have very good feeling. We all had very good sking holidays. Kids are delighted. Hope we will return here also in summer, when we will enjoy also Alpine summer scenery.

31-10-2018 -


We zijn al weer een weekje thuis, maar we willen graag nog laten weten dat we een heerlijke skivakantie hebben gehad. Voldoende en goede sneeuw en redelijk tot goed weer.
En het appartement Moosbeer is echt super; op de begane grond en heerlijk ruim.
Last but not least: het rijden op zondag is een verademing! We hebben geen enkele file gehad!

21-8-2016 -


Wow wat een heerlijk huis in de zomer
We hadden jullie huis geboekt om lekker te relaxen, en dat gebeurde. De vrijheid die de kinderen hadden is geweldig, fietsen naar het zwembad en naar heel veel speeltuinen, dat kan niet meer in holland en hier nog wel! heerlijk, wij hebben zo’n ontspannen vakantie gehad. Ontbijt en Bbq op het balkon. Veel gedaan wat jullie aanbevolen op de website… nee, echt een aanrader, heerlijk huis familie beker, bedankt en tot volgend jaar.

24-3-2016 -


Zomervakantie in Das Beerenhaus, we genieten van een prachtige week. Ontbeten op de Brandtlalm, moutainbiken rond westendorf, klauteren en klimmen in st johan, vanavond eten bij Thalhof, etc, etc…. ….we hebben het vast verdiend!

14-8-2015 -


Ski seizoen opening gevierd met drie vriendinnen, een paar dagen samen skiën en lekker onderuit in het oergezellige appartement en natuurlijk niet te vergeten onze heerlijke vaste eetadresjes!

2-2-2017 -


Oud en nieuw wederom weer gevierd met drie families met heerlijk eten en champagne en …ik ga op reis en neem mee… gezellig met zo’n grote groep aan de houten eettafel.

2-12-2014 -